Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Winnen! We geven Tantrix weg, zo maak jij kans

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op maart 11, 2024
Weggeef winactie tantrix

Foto: Eline / Boardgamefan

Hé lezer, wil jij een gratis exemplaar van Tantrix Game Pack of Tantrix Puzzle Pack winnen? Dan is dit je kans! Hoe je meedoet leggen we hieronder uit:

Tuckers Fun Factory was zo vriendelijk om ons twee spellen toe te sturen: Tantrix Game Pack en Tantrix Puzzle Pack. Dit zijn natuurlijk heruitgaves van het oer-oude bordspel Tantrix. Auteur Yorom heeft een review geschreven over Tantrix. Benieuwd naar zijn mening? Lees de review hier.

Retrieving and displaying data from https://boardgamegeek.com/xmlapi2/thing?id=1038

Hoe kun je winnen?

We verloten twee spellen en kiezen dan ook twee winnaars. Kans maken? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Bordspellencafe.nl! Je doet vanaf dat moment mee met de winactie én krijgt onze nieuwsbrief in je inbox. Sta je al ingeschreven? Goed nieuws: dan doe je al mee! Je kunt meedoen tot 24 maart. Dan kiezen we de winnaars uit.

Lees jij dit artikel ná 24 maart? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en doe je mee met onze toekomstige winacties!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bekijk Berichten