Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Wil jij Dracula vs Van Helsing winnen? Tip: check je mailbox!

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op mei 11, 2024
Winactie Dracula vs Van Helsing

Foto: Melt Pels

In april verlootte we Dracula vs Van Helsing, een tof slagenspel voor twee. We hebben dit spel toegestuurd gekregen van Geronimo Games, dus allereerst: bedankt daarvoor! Het goede nieuws: de winnaar heeft een mail van ons gehad!

Wanneer we spellen ontvangen om te beoordelen, geven we ze na het schrijven van de review altijd weg. Waarom? Omdat we vinden dat we de leuke spellen zelf moeten kopen om een eerlijke kijk te behouden tijdens het schrijven van onze reviews. En dat komt jou ten goede!

Lees verder onder de afbeelding >

Foto: Bordspellencafe.nl

Hoe kun je winnen?

We organiseren regelmatig weggeefacties voor bordspellen onder onze lezers. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, doe je automatisch mee aan elke weggeefactie van Bordspellencafe.nl! Makkelijk toch? Bovendien houden we je wekelijks op de hoogte van het leukste bordspelnieuws via onze nieuwsbrief in je inbox.

Als je geen interesse meer hebt, kun je je op elk moment bovenaan een van onze e-mails afmelden. Geen harde gevoelens.

Hoe selecteren we de winnaars?

De winnaars ontvangen van ons een e-mail met het verzoek om hun adres te delen, zodat we het spel/de prijs naar hen kunnen opsturen. Maak je geen zorgen, we publiceren je naam niet openbaar op onze website en slaan je adres ook niet op. We vragen alleen vrijblijvend of je een foto kunt sturen als het pakket bij je is aangekomen. Als je enthousiast bent, kun je dit natuurlijk delen op sociale media (en ons taggen! @bordspellencafe.nl op Instagram!).

Kan ik meerdere keren winnen?

We proberen zoveel mogelijk lezers blij te maken. Als je binnen korte tijd voor de tweede keer wordt geselecteerd, kiezen we ervoor om een nieuwe winnaar te kiezen. Dit betekent niet dat je nooit meer kunt winnen als je al eerder hebt gewonnen. We hanteren een ‘verjaring’ op je winst, dus je maakt vanzelf weer kans!

Lijkt het je leuk om iets weg te geven? We helpen je graag! Kijk op deze pagina voor meer informatie. Als je andere vragen hebt, kun je ons altijd een e-mail sturen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bekijk Berichten