Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Royaal winnen! We geven het nieuwste kaartspel van Jolly Dutch weg

Geschreven door Melt

Gepubliceerd op februari 26, 2024
Winactie Royale Party at Louis' Jolly Dutch

Foto: Jolly Dutch

Maak je klaar om te feesten als een vorst, want je bent uitgenodigd voor een koninklijk diner! Jolly Dutch heeft een nieuw spel uitgebracht, met de naam Royale: Party at Louis’! In dit spel kruip je in de in de rol van Ober op een buitensporig feest. Bezorg jij de edelen de avond van hun leven?

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een mail van ons gehad. Niet gewonnen? Geen zorgen, op maandag 11 maart staat er een nieuwe winactie online! Veel winplezier!

Goed nieuws! We mogen dit gloed-nieuwe spel van Jolly Dutch weggeven!

Over Royale: Party at Louis’

Royale: Party at Louis’ is een creatie van de Nederlandse spellenontwerper Wouter van Strien, met artwork door Zhenya Lyapina, bekend van eerdere Jolly Dutch spellen zoals Lemur Tails.

In Royale: Party at Louis’, is het jouw taak om de edelen te voorzien van hun vorstelijke diner. Op de tafel ligt een dienblad met verschillende heerlijke gerechten waaruit de spelers kunnen kiezen tijdens hun beurt. Kies slim een rij of kolom en serveer deze lekkernijen aan jouw edelen om aan hun wensen te voldoen. Maar let op, deze edelen zijn behoorlijk kieskeurig.

Als je iets serveert dat niet aan hun eisen voldoet, verdwijnen alle voorgaande gerechten in de prullenbak. Als je echter hun wensen vervult, scoor je punten. Ben jij de ober die de avond tot een smakelijk succes maakt, of verlaten jouw gasten met een lege maag het feest?

Lees verder onder de video >

Verantwoord spelen

Royale: Party at Louis’ is milieuvriendelijk geproduceerd als onderdeel van de Jolly Club kaartspellen van Jolly Dutch. Deze kaartspellen zijn gemaakt van FSC-materialen, biologisch afbreekbaar plastic, inkt en hars. Bovendien wordt de volledige carbon footprint gecompenseerd. Zo draagt Jolly Dutch haar steentje bij aan een betere wereld.

Hoe kun je winnen?

We verloten één exemplaar van Royale: Party at Louis’. Kans maken? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Bordspellencafe.nl! Als je je aanmeldt, doe je meteen mee voor alle toekomstige weggeefacties! Sta je al ingeschreven? Goed nieuws: dan doe je al mee! Je kunt meedoen tot en met 10 maart. Dan kiezen we de winnaars uit. Meer informatie vind je hier.

Lees jij dit artikel ná 29 februari? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en meedoen met alle toekomstige winacties.

Winnen: Royale: Party at Louis' van Jolly Dutch
Winnen: Royale: Party at Louis’ – Foto: Jolly Dutch

3 Reacties

  1. Count me in!

    Antwoord
  2. Spelen met spellen, helemaal in!!!

    Antwoord
  3. 🤞🏻🍀 zin in 😍

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Melt

Ik ga het lekkerst op spellen waarbij de kunst van het bluffen naar voren komt. Ik zal dan ook voornamelijk bordspellen reviewen met een hidden role mechaniek erin. Kletsen, bluffen en anderen overtuigen van mijn onschuld, daar geniet ik het meest van. Laat mijn journalistieke nieuwsgierigheid en liefde voor bordspellen je gids zijn!