Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Dit wil je: win Dracula vs. Van Helsing bij BordspellenCafe!

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op april 12, 2024
Winactie Dracula vs Van Helsing

Foto: Melt Pels

Yes, een nieuwe maand en dus een nieuwe winactie! Deze keer hebben we een tof tweespelersspel in de aanbieding: Dracula vs. Van Helsing! We hebben dit spel toegestuurd gekregen van Geronimo Games, dus allereerst: bedankt daarvoor!

Retrieving and displaying data from https://boardgamegeek.com/xmlapi2/thing?id=381278

Dracula vs Van Helsing is een spannend spel voor twee spelers. Het is origineel uitgegeven door Mandoo Games, geïnspireerd op de klassieke horrorliteratuur van Bram Stoker. Spelers beleven een strategisch duel tussen de legendarische vampier en de moedige Nederlandse professor, waarbij ze strijden om de controle over de districten van Londen. Met dynamische kaartspelmechanismen en een vleugje bluf, biedt het spel een intens en reactief spelverloop.

Wil jij dit meeslepende spel winnen? Dan hoef je daar helemaal niet zoveel voor te doen. Misschien zelfs niets! Iedereen die staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief, maakt kans om Dracula vs Van Helsing te winnen. Wil jij ook kansmaken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf tegelijkertijd op de hoogte van onze toekomstige winacties en nieuwste artikelen en reviews!

De winnaar is inmiddels gekozen! Check je mailbox!

Lees jij dit artikel ná 28 april? Dan kun je je alsnog inschrijven voor de nieuwsbrief en doe je mee met onze toekomstige winacties!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bekijk Berichten