Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

We geven gratis bordspellen weg en zo kun je die winnen

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op februari 24, 2024
winactie weggeef spellen flip bordspellencafe

Foto: Bordspellencafe.nl / Illustratie door Isabel!

Als wij een spel krijgen om te reviewen, geven we die na de review altijd weg. Waarom? Omdat we geloven dat we leuke spellen zelf moeten kopen. Zo zorgen we ervoor dat we een eerlijke blik hebben tijdens het schrijven van onze reviews. En daar pluk jij weer de vruchten van!

Zo kun je winnen

We verloten met enige regelmaat bordspellen onder onze lezers. Het voordeel: je hoeft maar één ding te doen om kans te maken. Als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief, doe je automatisch mee met élke winactie van Bordspellencafe.nl! Da’s makkelijk! Het mooiste is, je wordt dan ook wekelijks op de hoogte gehouden van de tofste bordspelcontent via een nieuwsbrief in je inbox.

Ben je het zat, dan kun je bovenaan een van onze mails kiezen om je uit te schrijven. No hard feelings.

Hoe maken jullie de winnaars bekend?

De winnaars krijgen van ons een mailtje, met daarin het verzoek om je adres te delen. Dan kunnen we het spel/de prijs naar je opsturen. Géén zorgen, we plaatsen je naam niet openbaar op onze website en slaan je adres ook niet op. Wél doen we een geheel vrijblijvend verzoek: of jij een foto kan sturen dat het pakket bij je is aangekomen. En als je enthousiast bent, kun je dat natuurlijk op sociale media delen (en ons taggen! @bordspellencafe.nl op Instagram!).

Kan ik meerdere keren winnen?

We proberen zoveel mogelijk mensen blij te maken. Mocht jij vlak achter elkaar voor een tweede keer worden uitgeloot, kiezen we ervoor om een nieuwe winnaar te loten. Dat betekent niet dat je nooit meer kunt winnen als je al eens in de prijzen bent gevallen. We hanteren een ‘verjaring’ op je winst, dus je maakt vanzelf weer kans!

Lijkt het je tof om iets weg te geven? Dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen! Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie. Heb je een andere vraag? Dan kun je ons een mailtje sturen.

We sturen je één email per week. Je kunt je altijd uitschrijven. We maken gebruik van Mailchimp om je mails te sturen. We slaan je email verder nergens op en delen deze niet met andere partijen.

0 reacties

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bekijk Berichten