Samenwerken?

We staan open voor een leuke samenwerking met iedereen die iets betekent voor de bordspellenwereld. Heb je een eigen winkel, organiseer je een beurs, wil je iets vertellen over je zelfgemaakte bordspel of heb je een ander leuk idee voor een samenwerking? Dan is dit je kans!

Schrijven voor BordspellenCafe.nl

Heb jij een vlotte pen en een ongezouten mening? Dan kun je meewerken aan BordspellenCafe.nl. We zijn een team van vrijwilligers en zijn altijd op zoek naar leuke uitbreidingen van ons team. We hebben nog plek aan onze tafel, neem een kijkje hieronder en vertel ons;  welke kleur wil jij?

Ons team

Yorom

Yorom

Auteur

Bovenbouw docent in het dagelijks leven, maar in mijn vrije tijd zit ik het liefst tussen de bordspellen. Ik hecht veel waarde aan interactie en het spel wat zich boven tafel afspeelt. Qua genre speel ik graag social deduction spellen, trick-takers, eurogames met veel interactie en party spellen met regels voor op de zijkant van een bierviltje. Weloverwogen maar lang van stof.

Melt

Melt

Developer / Auteur

Ik ga het lekkerst op spellen waarbij de kunst van het bluffen naar voren komt. Ik zal dan ook voornamelijk bordspellen reviewen met een hidden role mechaniek erin. Kletsen, bluffen en anderen overtuigen van mijn onschuld, daar geniet ik het meest van. Laat mijn journalistieke nieuwsgierigheid en liefde voor bordspellen je gids zijn!

Marco

Marco

Bijdrager

Developer by trade, Gamer by heart! Mijn brede interesses zijn richting de boardgames gegroeid nadat ik de Warfighter wave 2 kickstarter gevonden had. De boardgame deur ging voor mij open en ik speel zo vaak ik kan. Mijn voorkeur gaat uit naar thematische (voornamelijk oorlog) spellen. Favorieten zijn Warfighter, Undaunted en Obsession. Ook ben ik enthousiast flightsimmer en hou van domotica.

Christiaan

Christiaan

Auteur / Redacteur

Bordspellen zijn mijn verslaving en ik speel het liefst de hele dag door. Ik ben vooral van de spellen waarbij je lekker moet puzzelen of waar je tactische beslissingen maakt. Subtiele interactie in een spel geniet ik het meeste van. Naast bordspellen speel ik veel Lorcana. Ook houd ik van sporten zoals voetbal en van verschillende films en series.

Plekje vrij!

Plekje vrij!

Redacteur

Heb jij een vlotte pen en een sterke mening over bordspellen? Dan staan wij open voor een toffe samenwerking! Alles wat je moet doen: stuur ons een email.

Isabel

Isabel

Artiest

Zie je die toffe otter op de site? Dat is Flip! En Flip is ontworpen en getekend door Isabel! “Via mijn partner kwam ik eerst in aanraking met bordspellen en nu ben ik ook onderdeel van de Bordspellencafé-crew. Nu kan ik mijn teken-hobby uitoefenen en de mascotte Flip tot leven brengen!”

Plekje vrij!

Plekje vrij!

Blogger

Heb jij het in je om razendsnel nieuwtjes over de bordspelwereld te verzamelen en op te schrijven? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij BordspellenCafé! Stuur ons een email.

Eline

Eline

Social Media / Fotografie

Bordspellen spelen en verzamelen is een van mijn vele hobby’s. Ik ben altijd in voor een spelletje! Ik speel graag social deduction, worker placement en casual spellen. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en me bezig te houden met social media om op die manier mijn passie voor bordspellen te delen.

Doneer een kopje koffie

Doneer een kopje koffie

Steun BordspellenCafe!

Een website runnen kost geld! Wil je ons een handje helpen? Doneer dan een kopje koffie via Ko-fi!
https://ko-fi.com/bordspellencafe

Over BordspellenCafe.nl

 

BordspellenCafé.nl is ontstaan uit de passie van een gedreven groep vrijwilligers met een gedeelde liefde voor bordspellen. Ons doel is om een levendige en informatieve plek te creëren voor alle bordspelfanaten, of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint aan je ontdekkingsreis in de wereld van bordspellen.

Achter BordspellenCafe zit een toegewijd team dat zijn enthousiasme voor bordspellen wil delen door middel van informatieve reviews, boeiende artikelen en handige tips & tricks. Met onze content willen we jou voorzien van waardevolle inzichten, zodat je het perfecte spel voor elke gelegenheid kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar strategische uitdagingen, gezinsvriendelijke opties, of gewoon een vermakelijk tijdverdrijf, BordspellenCafe.nl is jouw gids in de wereld van bordspellen.

De Mensen Achter de Schermen

Achter BordspellenCafe zit een diverse groep enthousiastelingen, van ervaren spellenliefhebbers tot experts in verschillende spelgenres. Samen werken we hard aan het creëren van waardevolle content die jou inspireert en informeert. Denk jij dat je een goede toevoeging bent? Dan kun je ons een mailtje sturen! We zijn altijd op zoek naar nieuw schrijftalent!

 

Een onafhankelijke reviewwebsite

Op BordspellenCafe vind je heel veel informatie over allerlei bordspellen. Bij het ontstaan van deze site hadden we één duidelijk doel voor ogen: een platform creëren waar ongefilterde meningen te vinden zijn, zonder verborgen agenda’s of commerciële belangen. Hier zul je geen betaalde reviews ontdekken. Wat je wel vindt, is interessante content over bordspellen. Van bordspelnieuws tot interviews met de makers van onze hobby. We willen transparant zijn: gesponsorde content is altijd duidelijk herkenbaar, en we plaatsen het alleen als we er zelf volledig achter staan.

BordspellenCafe is ontstaan uit de behoefte aan eerlijke informatie, zonder concessies. Onze artikelen worden met zorg geschreven, met als doel jou te voorzien van waardevolle inzichten. Heb je interesse om een artikel te delen op BordspellenCafe.nl? Neem gerust contact met ons op! We staan open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.