Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Vet: dit wordt de nieuwe Warfighter Kickstarter in 2024

Geschreven door Marco Pietersen

Gepubliceerd op december 5, 2023
Kickstarter Chtorr Warfighter David Gerrold Dan Verssen

Foto: David Gerrold / Bordspellencafe

Dan Verssen Games heeft aangekondigd dat de volgende Kickstarter van het bedrijf een Warfighter editie rondom de science fiction serie Chtorr zal zijn.

De War against the Chtorr is een Science Fiction serie geschreven door David Gerrold uit de jaren tachtig. In de serie vecht de mensheid tegen een buitenaards ras dat ons als voedselbron wil gebruiken. De categorie military fiction leent zich goed voor het Warfighter spelsysteem en oprichter Dan Verssen is erg enthousiast over deze overeenkomst die in begin 2024 als Kickstarter zal verschijnen.

Later meer!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Marco Pietersen

Developer by trade, Gamer by heart! Mijn brede interesses zijn richting de boardgames gegroeid nadat ik de Warfighter wave 2 kickstarter gevonden had. De boardgame deur ging voor mij open en ik speel zo vaak ik kan. Mijn voorkeur gaat uit naar thematische (voornamelijk oorlog) spellen. Favorieten zijn Warfighter, Undaunted en Obsession. Ook ben ik enthousiast flightsimmer en hou van domotica.

Bekijk Berichten