Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Tof! Pikachu Van Gogh komt naar een spellenwinkel bij jou in de buurt!

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op januari 28, 2024
Pokémon Trading Card Game Pikachu card van gogh

Foto: The Pokémon Company / BordspellenCafe

Hold your Poké Balls, trainers! Vanaf 10 februari 2024 kun je je Pokémon Trading Card Game (TCG)-collectie naar een hoger niveau tillen met de supergave promokaart ‘Pikachu met grijze vilthoed’! Deze special edition kaart, oorspronkelijk onderdeel van de ‘Pokémon x Van Gogh Museum’-samenwerking, komt nu grootschalig naar Nederlandse winkels.

Hoe bemachtig je dit schattige stukje kunst en Pokémon-geschiedenis? Simpel! Bij aankoop van Pokémon TCG-items met een minimum van 29,99 euro bij deelnemende winkels krijg je deze unieke Pikachu-kaart cadeau. En ja, je leest het goed, het is een echte collector’s item, want na het einde van de kunstsamenwerking zal de kaart niet meer te scoren zijn in het Van Gogh Museum.

Het artwork van deze knaller is geïnspireerd op ‘Zelfportret met grijze vilthoed’ van niemand minder dan Vincent van Gogh. Een kunstzinnige kruisbestuiving tussen de meester van de penseelstreken en onze favoriete elektrische muis! Van Gogh’s liefde voor Japanse kunst en Pokémon’s eigen Japanse roots komen hier prachtig samen.

Lees verder onder de foto >

Simon Benton, de Pokémon-meester zelf (Vice President TCG Sales bij The Pokémon Company International), deelt zijn blijdschap: “De kaarten waren mega in trek. Fans smeken om een Nederlandse comeback, en guess what? We hebben een tsunami aan kaarten gedrukt zodat elke fan er eentje kan scoren!”

Waar kun je de Pikachu van Gogh kaart kopen?

Vanaf 10 februari kun je terecht bij winkels als Intertoys, Game Mania, Top1Toys, Primera, Bruna, Media Markt, Smyths Toys en diverse speciaalzaken. Je krijgt de kaart bij aankoop van minimaal €29,99 euro aan Pokémon TCG producten.

Dus, Nederlandse Pokémon-fanaten, markeer 10 februari in je Pokédex en ren naar deelnemende winkels om jouw Pikachu met grijze vilthoed in de wacht te slepen. Gotta catch ‘em all, right? Voor meer info over waar je deze gewilde kaart kunt scoren, check Pokémon.com!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!