Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Help stichting Make-A-Wish en ontvang Sea Salt & Paper!

Geschreven door Melt

Gepubliceerd op maart 26, 2024
Sea salt & paper

Foto: Gam'inBIZ / BordspellenCafe

UPDATE: De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten! Iedereen die de kids heeft gesponsord, bedankt!

Gam’inBIZ is op zoek naar sponsoren. Niet voor zichzelf, maar voor de kids van eigenaar Michiel de Wit. “Nathan, Milú en Amélie doen mee aan een sponsorloop voor Stichting Make-A-Wish Nederland”, schrijft Michiel op sociale media. “En als je ze sponsort, krijg je van mij bovendien als dank mijn nieuwste hitspel Sea Salt & Paper!”

De sponsorloop wordt georganiseerd vanuit basisschool De Lanteerne, en al het geld dat wordt opgehaald gaat naar Stichting Make A Wish. Die stichting vervult al meer dan drie decennia de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Je kunt de kids sponsoren per gelopen ronde. Als je minstens €5 doneert, ontvang je als dank het nieuwste hitspel Sea Salt & Paper van Gam’ in Biz!

De sponsorloop vindt plaats van 12:30 tot 14:00 uur in de Henry Dunantstraat in Nieuw-West. Je kunt je via dit formulier inschrijven om mee te sponsoren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Melt

Ik ga het lekkerst op spellen waarbij de kunst van het bluffen naar voren komt. Ik zal dan ook voornamelijk bordspellen reviewen met een hidden role mechaniek erin. Kletsen, bluffen en anderen overtuigen van mijn onschuld, daar geniet ik het meest van. Laat mijn journalistieke nieuwsgierigheid en liefde voor bordspellen je gids zijn!

Bekijk Berichten