Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bordspellen ruilen? Kom naar de BordspellenCafe Ruilmiddag in Amersfoort!

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op mei 28, 2024

Foto: Yorom

Kijk eens goed naar je bordspellenkast. Wordt alles nog wel gespeeld? Of is de inhoud van de kast wel toe aan wat vernieuwing? Hoe dan ook hebben we goed nieuws: we organiseren een bordspellen ruilmiddag in Amersfoort! Op donderdag 25 juli om precies te zijn!

De laatste donderdag van juli is iedereen welkom in het Denksportcentrum Amersfoort. We beginnen om 17.30 uur en om 19.00 uur kun je gelijk aanschuiven bij de Bordspellenavond van Spellenpoort Amersfoort, op precies dezelfde locatie! Handig, want dan kun je gelijk je nét geruilde bordspellen uitproberen.

Om 19.00 uur begint de spellenavond en komt er een grote groep veelal Amersfoorters bordspellen spelen. Je mag dan natuurlijk nog ruilen, maar de ruilmiddag is officieel dan voorbij.

Alle informatie op een rij:

Op donderdag 25 juli kun je je bordspellen ruilen met andere verzamelaars in het Denksportcentrum in Amersfoort. Het adres is Nijverheidsweg-Noord 76c, 3812 PM. We beginnen om 17.30 uur, en gaan door tot de spellenavond van Spellenpoort begint. Meedoen is helemaal gratis. De spellenavond van Spellenpoort kost 2,50 euro per persoon. In het Denksportcentrum kun je drankjes en snacks halen bij de bar. We raden aan om vooraf zelf iets te eten.

Bekijk het evenement op Facebook!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

Bekijk Berichten