Lees ook:

Over BordspellenCafe.nl

Bordspellencafe.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, interviews, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafe.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!

7 x deze bordspel evenementen moet je bezoeken (als je van spellen houdt)

Geschreven door Bordspellencafé.nl

Gepubliceerd op november 13, 2023
Foto van Spiel, jonge dame houdt een set kaarten vast en lacht.

Foto: Spiel | DrachenHueter

Elk jaar organiseren bordspelliefhebbers talloze bordspel evenementen in en rondom Nederland. Maar welke zijn nou het bezoeken waard? Goed nieuws: we hebben de hoogtepunten voor je uitgezocht en alvast op een rij gezet.

In dit artikel vind je een aantal bordspel evenementen op een rij. Ze staan op een willekeurige volgorde en dit artikel dient ter inspiratie. Vind jij dat er een evenement ontbreekt? Dan kun je ons daarover tippen! We vullen deze lijst aan met goede tips. Let wel op: het kan zijn dat de evenementen in dit artikel worden afgelast of verplaatst. Check daarom altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.

Ducosim

Ducosim

Drie keer per jaar organiseert de Nederlandse Spellenvereniging Ducosim een spellenbeurs in Amersfoort. Meestal vinden de beurzen plaats in januari, april en september. De beurzen trekken zo’n 400 bezoekers. Op elk van deze beurzen vind je allerlei speeltafels, demonstraties, verkoopstands met speciale beursaanbiedingen en de Bring & Buy stand voor tweedehands spellen.

Toegang tot Ducosim kost 8 euro voor niet-leden. Ben je lid, dan mag je gratis naar binnen en één keer per jaar een introducé meenemen. Lidmaatschap voor Ducosim kost 34 euro per jaar en levert je bij veel bevriende spelwinkels 10% korting op.

Meer informatie over de beurzen van Ducosim vind je hier.

Zuiderspel

Noorderspel

SpielDoch Dortmund

MoxCon Alkmaar

Spiel

Spellenspektakel

Spel België

Kind bij Bordspel Evenement Spiel, speelt Yu-Gi-Oh kaartspel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bordspel gegevens ophalen…

Bordspellencafé.nl

Bordspellencafé.nl is een digitale haven voor bordspelenthousiastelingen. Ons doel: jou voorzien van diepgaande reviews, strategietips, en bruisende blogs waar zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers iets aan hebben. Ontdek de nieuwste spellen, deel ervaringen en vier de rijke diversiteit van bordspellen. Bordspellencafé.nl nodigt iedereen uit om aan boord te komen en de dobbelstenen te laten rollen!